Доставка

 Поръчки за доставка до адрес или офис на куриер в град Варна се примат само с телефонно обаждане на 0886 303663 /контактен телефон на магазин за Натурална Козметика ЖИВИЦА/.

ПОРЪЧКИ И ДОСТАВКИ. Поръчка в интернет магазина www.jivica.bg ,  може да се направи по всяко време на денонощието, 7 дни в седмицата, включително почивните дни и официалните празници.

При поръчки направени извън работно време (от 9:00  до 17:30 часа) или празнични дни, поръчката ви ще бъде обработена в първия работен ден следващ заявката Ви.

При поръчки направени до 16:30 часа на текущия работен ден, пратката Ви ще бъде изпратена в същия ден, освен ако не е уговорено друго в заявката Ви.

При поръчки направени след 16:30 часа, поръчката Ви ще бъде обработена на следващия работен ден, освен ако не е уговорено друго в заявката Ви. При възможност на Екипа на Билков прах за зъби Натурална Козметика Живица и в зависимост от натовареността на куриерската фирма, поръчката Ви може да бъде  изпратена в същия ден. (при изпращане на поръчката Ви ще получите потвърждение, чрез системата за имейл уведомяване  от www.jivica.bg

ЦИНИ НА ДОСТАВКИ

Цената на куриерската услуга е ориентировъчна, и е възможно да варира в зависимост от: -района и адреса на клиента, -сумата за наложен платеж, -обема на изпращаната пратка, - и избор на точен час за доставката и.

От избора на тези опции се определя цената на доставката. 

Ето и основни цени за доставка:

  С Наложен платеж, с избор на куриер СПИДИ:

         -до офис на СПИДИ за следващ работен ден – цена 3,00 лева

         -до ваш адрес за следващ работен ден – 4,80 лева

         -до ваш адрес на втори работен ден (срок за доставка два работни дни) – 4,30 лева

/посочената цена за доставка може да се промени с 0,20 до 0,40 лв според сумата за наложен платеж/

 

   С Наложен платеж, с избор на куриер ЕКОНТ ЕКСПРЕС:

         -до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС за следващ работен ден – цена 4,00 лева

         -до ваш адрес за следващ работен ден – 6,40 лева

         -до ваш адрес на втори работен ден (срок за доставка два работни дни) – 6,00 лева

/посочената цена за доставка може да се промени с 0,20 до 0,40 лв според сумата за наложен платеж/

 

За поръчки над 69 лева, доставката е базплатна.

Сравнение на продукти

За да сме ви по-полезни, нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки